Vitalenta Stop Roken 06-44924765

cees warmer

stoppen met roken coach Cees Warmer.

Cees Warmer stoprokencoach
Cees Warmer stoprokencoach

coaching & voedingsadviezen

 

Ik ben Cees Warmer en help mensen succesvol te stoppen met hun rookverslaving en geef voedingsadviezen om gewichtstoename te voorkomen.

 

Met een reguliere studie geneeskunde begon mijn leerproces over de mens. Het bedrijfsleven heeft mijn vermogen om mensen in te schatten sterk vergroot. Na een burn out ben ik gaan zoeken wie ikzelf ben. In 2002 ben ik gestart met Stoppen met Roken coaching via Stivoro, later aangevuld met lasertherapie. Meer dan 4000 rokers heb ik gezien die voor hun gezondheid wilden stoppen omdat ze het zat waren. Ze kwamen omdat ze niet langer last wilden hebben van conditieverlies, hoesten, afhankelijk zijn, en de hoge prijs van sigaretten. Als zelfs je (klein) kinderen je vragen gaan stellen over het "waarom rook je??" dan is de maat vol.
 
Ik zie het als mijn taak om te werken aan het versterken van motivatie en vertrouwen dat het deze keer zal lukken om vol te houden.
Vooral inzicht in je onbewuste blokkades vergroten je innerlijke overtuiging. Als je gaat werken met deze tips zul je deze keer wel om kunnen gaan met trek en verleiding.  
 
Lasertherapie, en andere hulpmiddelen als pleisters en medicijnen worden aanvullend gebruikt om de stopper op een passende manier te steunen om de lichamelijke verslaving rustig af te bouwen.
 
Ook heb ik natuurgeneeskunde en orthomoleculaire geneeskunde bestudeerd om gerichte adviezen te geven indien uw gewicht een belemmering kan zijn om vol te houden. Voorkomen is beter dan genezen.
 
Je kunt dus bij mij terecht als je iets wilt veranderen aan je ingesleten gewoonten, zoals roken, voedingsproblemen en belemmerende patronen. Al deze zaken kunnen veranderen als je bereid bent verantwoordelijkheid te nemen. Mijn brede ervaring staat tot je beschikking.

 

 

Je ziet de dingen niet zoals ze zijn. Je ziet de dingen zoals je bent.

Elke verandering begint met een andere manier van kijken.

Je bent wie je vandaag kiest te zijn, niet wie je gisteren was.

We zijn spirituele wezens die als taak hebben volledig mens te worden.

 

06-44924765

 
 

referenties van anderen

Beste Cees,

 

Het gaat best goed. Ben helemaal niet sjaggerijnig geweest door het stoppen - hetgeen bij mijn eerdere pogingen wel gebeurde.

Er komen af en toe natuurlijk nog wel momenten, waarop ik in de oude situatie naar een sigaret zou hebben gegrepen, dat ik eraan moet denken.

Maar eerlijk gezegd valt het mij mee hoe vaak dat gebeurt.

Ik heb wel het idee dat ik een beetje ben aangekomen - daar ben ik iets minder blij mee, maar goed, dat komt wel weer.

 

Groeten,

Mevr. Koster

 

 


 

Beste Cees Warmer,

 

Vorige week gevierd op 13 april dat ik een jaar rookvrij ben!

Nog elke dag blij dat ik van die verslaving af ben.

Collega Janneke de Rijk is ook nog steeds rookvrij.

Vandaag hadden we het er samen nog even over dat we je dankbaar zijn voor je hulp.

Dit wilde je ik ook even laten weten.

 

Groeten, Jolanda de Roos

De Friesland

 

 


 

M. de Vries

3-2-2010 gestopt met roken

resultaat: nog steeds gestopt met roken

Ervaring: in het begin was het eigenlijk heel makkelijk om niet te roken. Na het laseren had ik er geen behoefte meer aan. De strijd van het begin was compleet weg.

Na 2 maanden ongeveer werd het moeilijker, dan komt het meer aan op zelfbeheersing. De coaching adviezen hebben me toen geholpen om door te zetten. Ik moest mezelf eraan herinneren waarom ik gestopt was en denken aan de positieve dingen van het niet roken. Ik heb wel een keer of 4 gezondigd, dit kwam omdat ik het mezelf toestond (ik ben nu zolang gestopt, nu mag ik mezelf belonen met een sigaret). Ik genoot er niet van en kon het makkelijk bij maar 1 sigaret houden. Je coaching heeft mij ontzettend geholpen met het stoppen met roken en ik ben er nog iedere dag blij mee!

 

 


 

Beste Cees,

 

Ik ben nu al iets meer dan 13 maanden gestopt. Het gaat prima, en zoals het er nu voor staat ben ik er ook wel van overtuigd dat het roken ook niet meer plaats vindt.

Precieze datum, 29 januari 2010. Afspraak was om 11:00 uur.

 

Toen ben ik gestopt met roken, wat dus niet meer plaats vindt. De 7de poging, is tot zover de meest succesvolle, en de motivatie om ook nooit meer te roken is groot. 

Ik voel wel dat het nog wel even duurt voor het uit de "geest" is. Waarom schrijf ik dat?

 

In december waren we met het gezin op wintersport. We zitten op de eerste dag, in het zonnetje, met een cappuchino, ik zie een pakje sigaretten, en ik heb gewoon zin in een sigaret. Dit vondt ik echt ongelovelijk. Na elf maanden, door een bepaalde situatie de behoefte voelen voor een sigaret.  Verder geen aandacht aan besteed, wel aan m'n vrouw verteld en die kon er alleen maar om lachen, ik trouwens ook. Maar, ik vondt het wel een rare gewaarwording.

 

Nee, voor mij heeft roken echt afgedaan. Op het gebied van uithouding vermogen, energie niveau, rust, schoon, frisheid, ect. , allemaal redenen voor mij om nooit meer te roken.

 

Dus, Cees, bedankt voor je sessie, en succes met je praktijk. 

 

Met vriendelijke groet,

 

Dhr. N. Bos